SJEDIŠTA BiH

U CineStar kinima možete pronaći različite vrste sjedišta. 

VIP RELAX SJEDIŠTA

Ekskluzivno u CineStaru 4DX Delta Planet, Banja Luka pronađite specijalno dizajnirana VIP RELAX sjedišta. VIP RELAX su poboljšana verzija dosadašnjih VIP sjedišta, većih su dimenzija od klasičnih sjedišta, naslon je pomičan, izrađena su od kože, a osim mjesta za odlaganje pića imaju i mali stolić te oslonac za noge. VIP RELAX sjedišta imaju i mali stolić te bežični punjač za mobitel. Uz nadoplatu dodatka.
 


LOVE BOX SJEDIŠTA - potpuna privatnost za dvoje

Sjedišta dostupna u:
  • CineStar Bingo, Tuzla
  • CineStar 4DX Delta Planet, Banja Luka
LOVE BOX sjedišta doživljaj čine privatnijim i opuštenijim te kinoiskustvo podižu na sasvim novi nivo. Svako LOVE BOX sjedište ograđeno je sa svake strane od drugih sjedišta, kako bi posjetioci imali što veću privatnost. Uz nadoplatu dodatka.
   VIP SJEDIŠTA - udobnost i luksuz
Sjedišta dostupna u:
  • CineStar Bingo, Tuzla
  • CineStar Bingo, Bihać

Uz VIP sjedišta omogućena je dodatna udobnost. VIP sjedišta izrađena su od kože, a obično su pozicionirana u najbolje područje gledanja svake dvorane. Osim mjesta za odlaganje pića imaju i mali stolić. Uz nadoplatu dodatka.

Odlučite se za VIP sjedišta i uživajte u filmu u još većoj udobnosti!

*VIP SJEDIŠTA

 
LJUBAVNA SJEDIŠTA

Posebnu ponudu u dvoranama čine ljubavna sjedišta koja zauzimaju 20% ukupnog kapaciteta svake dvorane.

Tražite li idealna mjesta u kinodvorani, za zaljubljene parove, ali i one kojima je veća prostranost važna za uživanje u filmu, ljubavna sjedišta su odgovor za vas. Bez nadoplate dodatka.

 


 
REGULAR SJEDIŠTA

To su sva preostala sjedišta u dvorani i sigurni smo da ćete i njihovom kvalitetom biti zadovoljni jer CineStar kina nabavljaju top kvalitetna sjedišta od jednog od najpoznatijeg svjetskog proizvođača. U CineStaru 4DX Delta Planet, Banja Luka čak i regular sjedišta su izrađena od kože, s pomičnim naslonom za dodatnu udobnost i to bez nadoplate dodatka.