Soba želja

 
IZVORNO IME: The Room
REDATELJ: Christian Volckman  |  ŽANR: drama, misterij, SF
ULOGE: Olga Kurylenko, Kevin Janssens, Joshua Wilson
TRAJANJE FILMA: 100 minuta  |  GODINA: 2019  |  DRŽAVA: SAD  |  PLAKAT FILMA
POČETAK PRIKAZIVANJA: 21.01.2021

SADRŽAJ FILMA:
Kate i Matt mladi su njujorški par u svojim tridesetima. On je ilustrator i crtač stripova, a ona je zasićena poslom u velikom odvjetničkom uredu. U potrazi za autentičnijim i zdravijim životom, napuštaju grad i useljavaju se u staru kuću u New Hampshireu. Ubrzo tamo otkrivaju tajnu skrivenu sobu koja ima izvanrednu moć da materijalizira sve što požele. Poput djece u trgovini slatkiša, oni provode dane i noći prepuštajući se svakoj svojoj želji za materijalnim. A onda jednog dana požele dijete ... malenog dječaka.
Ispod prividnog stanja blaženstva, sretni par vrebaju mračne sile i neke od tih ostvarenih želja mogu imati strašne posljedice: sve materijalne kreacije prostorije ne mogu napustiti kuću bez da se troše. Soba bi tako mogla pretvoriti njihov san u najgoru noćnu moru ...

ZAŠTO MORATE POGLEDATI OVAJ FILM?
Glumica i model Olga Kurylenko, najpoznatija po ulozi Bondove djevojke u filmu Zrno utjehe, u ovoj Sci-Fi drami glumi majku kojoj se ostvaruje svaka materijalna želja, ali sve što ona želi je dijete koje je izgubila.
Foto i videogalerija
Ne propustite pogledati i ove filmove
Tajne koje čuvamo
Ubojice s razglednice
Smrt na Nilu
Black Widow
Djevojka koja obećava
Jiu Jitsu